Манджички XD

Война и мир

С работно заглавие "Са ли ви публикували нейде :D"






Мене - да Публикувано изображение , снощи се сетих.
Толкова ефектно паднах в една партия шах, че после ме включиха в няк'во списание. На това му се казва талант Публикувано изображение, да печелиш дори когато губиш. Разразих истинска драма, истински шедьовър на шахматната дъска - клопки, изневери, предателство Публикувано изображение, обрати... ако имах излишни $200 000 000, сега щяхте да го гледате на кино, сред блокбастърите на Холивуд.
Всичко започна с първата партия. Постигнах мат на дама. Просто красота Публикувано изображение. Жертвах офицер Публикувано изображение, за да спечеля стратегическо приемущество и заложих клопката си Публикувано изображение. Царицата (изобщо не подобаващо на Дама Публикувано изображение) беше навлязла дълбоко в земите ми, заедно с тежката кавалерия Публикувано изображениеПубликувано изображение, с недоброжелателни намерения Публикувано изображение.
Знаех, че за да уважавам врага е нужно да забравя, че е жена. Тя обаче, беше твърде привлекателна и... реших повече да не я уважавам.

Публикувано изображение
Скоро щях да я отнема...

Публикувано изображение
(абе, защо ми се получи толкова еротично ?? Публикувано изображение, ще редактирам...)

Напипах възможността да изпратя малък полк Публикувано изображение, подкрепен от унищожителна сила Публикувано изображение. С многоходова комбинация си гарантирах, че няма път за отстъпление... В изблик на безсилие беше предложено опожаряването на две крепости Публикувано изображение от двете страни, което беше първият сериозен сблъсък във войната... Бях изчислил и това... Дамата бе погубена. Врага беше морално обезверен и продължи съпротивата, докато разчитайки на контраатака, загуби своят главнокомандващ на войските - царя Публикувано изображение.

Но останах в историята с друго...
В похода за завладяване на света, срещнах противник с тъмна и непозната техника - той не воюваше. Глуха защита, липса на фантазия, грозна картинка... Публикувано изображение
Бях пред портите на крепоста в чийто бункер се криеше страхливецът Публикувано изображение. Той щедро менкаше кавалерията, фрицове, крепости, военни отряди, сякаш разбираше, че загубата на такава маса военна сила ще пречупи духа ми. Войските ни се топяха... Публикувано изображение Всяка моя идея срещаше отлична защита... бяха поразени офицерският щаб, твърдиниците и любимата ми. Това не беше война, а касапница Публикувано изображение.
Предложих примирие Публикувано изображение. Отхвърли го. Последва игра на мишка и котка. Той беше плъхът. С коварство му предлагах уютни капани и ароматно сиренце.

Публикувано изображение
Плъхът, сякаш бе наясно, че няма безплатен обяд и всяко привидно приемущество което му предлагах, бе отказвано.
Търсех начин да достигна в тила на врага с малък батальон Публикувано изображение, който да заменя за нова Публикувано изображение. Действах агресивно Публикувано изображение, но премерено. Мръсникът сякаш се радваше, че ще навлезем в ендшпил Публикувано изображение.
Знаех, че всеки ход е от значение и ако преваря, ще предреша войната.
Публикувано изображение
Не можех да се примиря с продължилото безкрайно разиграване... започнах да жертвам войски по лявото крило. Изплагиатствах го от Сталин, който хвърля на сигурна гибел 2 милиона от Руската армия, единствено за да заблуди Хитлер за мястото не реалният пробив...
Научих много от тази история... Сталин е бил късметлия Публикувано изображение.
Източникът на нашата мъдрост е нашият опит. Източникът на нашият опит е нашата глупост. Да кажем, че след тази война аз станах малко по-мъдър Публикувано изображение.

Във всяка война има намесено пръстчето на една хубава жена. Пресен случай* е убавицата Елена, крадната за Троя. После нещата се объркват, заради Trojan.Backdoor.Bot.34993 Публикувано изображение
* - пресен случай е всеки случай който държи влага
Всеки знае (от опит, което се разбрахме, че е от глупост Публикувано изображение), че в любовта и войната няма правила. Изглежда предназначението на двете е едно и също. Любовта е най-популярната окупация.
Шахът от своя страна е игра на война. Крепости Публикувано изображение, конници и кръстоносци Публикувано изображение, офицери и кардинали Публикувано изображение, войници Публикувано изображение и кралици Публикувано изображение, царе Публикувано изображение и едно тясно бойно поле. Да ви напомня на нещо?

{и-е}

В любовта е като на война. Понякога жертваш някоя и друга крепост, за да хванеш кралицата натясно.
Дали ще бъде блиц партия или дълга война, това зависи от решимостта да покориш и войнственият дух. А крепостта може да се превземе по много начини – чрез дълга обсада, от вътре (каквото и да значи това Публикувано изображение), с жокер "помощ от приятел" и прочие… Как беше, който търси - открива начин, а който го мързи - оправдание.
Е, стига шах. Не всеки става за добра партия. Понякога да си играеш сам, не е лоша идея, хи-хи Публикувано изображение

Важно съобщение Публикувано изображение Поради придобитият имунитет към емотките ми, ще добавя нови маймуни.
Край на съобщението Публикувано изображение


 Публикувано изображение
Но защо го правим? Защо воюваме, защо искаме да завладеем Публикувано изображение, да покорим ?
"Живеят само влюбените, останалите просто съществуват" - Уилям Шекспир, "Ромео и жулиета".

Публикувано изображение

Истината е, че сме недооценени и онеправдани Публикувано изображение, и на изчезване, защото никой не може да направи нещата по-сложни, а без това света би бил болезнено скучен. Публикувано изображение

Sergey Prokofiev: "Dance of the Knights*" (from "Romeo and Juliet"):


* - knight = кон Публикувано изображение (някога отбелязван и като слон); в случая е рицар ("Рицарски танц")




Имат ли вълнения и стремежи мъртвите стволове на дърветата. Ако нямаш и ти, с какво се различаваш от тях?
Децата не порастват. Порастват само играчките им Публикувано изображение. Замених кукли. Играят си сега с мен Публикувано изображение.

Публикувано изображение

Публикувано изображение


Когато Господ направил жената, казват, че забравил да даде инструкцията за ползването й на Адам. Оттогава мъжете рядко уцелват правилния режим на работа и затова често се стига до рекламации. И първа употреба пак няма гаранция, казва Емка Публикувано изображение.

За любовта е изписано много Публикувано изображение. Лесно е да се пише за нещо което никой не разбира, защото каквото и да напишеш, няма кой да го опровергае. Всеки знае, че за да се свърши една работа не са нужни приказки, а дела. А любовта е точно обратното – много приказки, поеми и закани да се свалят звезди. И остава несвършена работа.
Любовта е болест и като всяка друга болест, се лекува в леглото. На това му се казва да ти се подкосят краката Публикувано изображение. 18+
Луд умора няма, а любовта дава крила Публикувано изображение. Луд по теб, fall in love
Е, понякога от fall in love остава само първата част - fall Публикувано изображение - но това са рисковете на войната. Често не се достига до съюз и премирие. В шаха не се вземат заложници…


Публикувано изображение

Живота е театър. Играй или бъди реквизит.



ще редактирам... някой ден Публикувано изображение


FIN

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вмъкване на картинка - [im]нейния адрес[/im]

:01   :02   :03   :04   :05   :06   :07   :08   :09   :10   :11   :12   :13   :14   :15   :16   :17   :18   :19   :20   :21   :22   :23   :24   :25   :26   :27   :28   :29   :30