Манджички XD

Защо ме баннаха в тубата xD

Публикувано изображение, или накратко "тубата" (по нашите географски ширини), е Интернет сайт за видеооткъси от всякакво (почти Публикувано изображение) естество.

Защо ме баннаха в тубата или Сексуално възпитание (част 1-ва)
 
Публикувано изображение










Ха, открих го качено другаде (мойто е делнато):

Sexo con amor - escena de la lavadora

Незнайно защо ми напомня за Вадим http://www.laymark.com/l/m/m205.gif
Щях да направя темата по-рано, ако не бях си запилял 1 GB от недоглеждане Публикувано изображение като приложих имидж файл без да преместя съдържанието на десктопа (прилежно натъпкано в една папчица) Публикувано изображение
И Емка ми е погаждала този номер...
Вече съм по-добре психически, макар това бедствие да остави дълбока бразда в детското ми съзнание.
Всичко това в потвърждение на максимата, че...
Каквото си направиш и друг не може да ти го направи Публикувано изображение


Цитат
Съотношението на информацията, загубена поради погрешно или неволно изтрити файлове, спрямо информацията изтрита от компютърни вируси е 30 към 1.



Това кратко преживяване (не банването, заради цитирам "уронване престижа на общността" Публикувано изображение) бе съпроводено с нови изживявания които, колкото и банално да звучи, ме накараха да се почувствам част от глобалното село. Моето клипче се нареди плътно след някакви фанатични ислямо-екстремистки записи. За 30-на часа стигна 7-мо място в Япония и Бразилия, 6-то в световен мащаб по включени в графа Favourited и класации топ 100 на още няколко страни от 4 континента.
Беше готин повод да се бъзикам с "моята сокоистисквачка", че са ми се дигнали много акциите и съм се възгордял и вече не може да се говори с мен и как и завиждам, че вече съм нейн Публикувано изображение
Цитат
[19:35:08] She says: яяяяяя да ти разгледам аз профила
[19:35:11] She says: Публикувано изображение
[19:35:25] vorfax says: няма нищо там
[19:35:34] vorfax says: 160 души ме искат за приятел само Публикувано изображение
[19:35:42] She says: ехеееееее
[19:35:45] She says: аз нямам никой
[19:35:45] vorfax says: и имам над 100 съобщения в мейла Публикувано изображение
[19:35:46] She says: :D
[19:35:53] She says: и кво ти пишат бе :D
[19:35:54] vorfax says: е как мое да съм толкова готин бееееееееееееее Публикувано изображение
[19:36:05] vorfax says: искат порно в общи линии Публикувано изображение
[19:36:12] vorfax says: знаш колко съм ги чел Публикувано изображение
[19:36:26] She says: айде адд-нах те
[19:36:30] She says: Публикувано изображение

Някой ще рече, че YouTube ще си изгуби детската аудитория, но по-скоро му я спечелих :lol6:

За ден и половина направих над 8 000 прегледа (сега гледам, че два дена са били 25 642). Ако те преглеждат толкова много, значи ти има нещо, да знаете от мен Публикувано изображение



Добре е ясно да се разграничи порнографията от еротиката.


Еротиката съдържа артистичност, сетивност или скрита сексуалност,
докато порнографията има за цел да покаже ясно формулиран полов акт


Границата между "еротика" и "порнография" често е твърде субективна, като първият термин е използван в много по-положителен смисъл, докато "порнография" има по-скоро негативно значение.
Примери за еротика може да откриете в преименуваната тема "Актова фотография ".

Публикувано изображение



Етимологията на думата "порнография" произтича от старогръцките думи πόρνη* (евфемизъм буквално значава "(нещо) продадено", чете се "порне") и γραφή ("рисувам, изобразявам", чете се "графе"). Разговорно за визуалните типове порнография, представлява изобразяване на човешкото тяло или сексуална дейност с цел сексуално възбуждане.
* - Πόρνη е свързан е с гръцкия глагол περνημι, който означава "аз продавам". Той произхожда от гръцки термин за мъже, които записвали в хрониките добре познатите πόρναι или опитните проститутки.


До началото на XX-ти век сексуалните отношения се определят основно от християнския морал. Зигмунд Фройд е първият учен, който се занимава с проблемите на сексуалността.
Според Фройд съществува само един комплекс - Едиповия (сексуален), а всички останали са последици от него.
Публикувано изображение

Преди да ми се зачудите какво толкоз кимам, обърнете си внимание кое е мястото което поглеждате първо при приближаването на индивид от срещуположният пол Публикувано изображение
Над тези въпроси работи и В. Райх, в резултат на което през 1930-те години излиза книгата му "Сексуалната революция". Неговата програма включва осведомяване и образование в областта на контрола на раждаемостта и профилактиката свързана с венерическите болести, позволяване на контрацептивите, аборта и бракоразвода.
През 60-те започва истинската сексуална революция в сексуалните норми и поведения.

Публикувано изображение
Емблематични остават студентският протест, скандално късите рокли и поли, психеделиката, движението на свободната любов и култа към красотата и цветята.
Днешната младеж в 7-ми клас има повече познания от майките и бащите ни, при това наваксват и с практика. Доколко сексуалната свобода се е изродила в свободия говори падащата долна граница на започнат сексуален живот. С дрехите падат и табутата.

Анатомията на човешкото тяло се изучава и в училищата. Като ехо от миналото голотата се смята за грозна, грешна и неморална.
Много ми допадна това откровение:
Виж мнениетоaries315 написа на 30 юли 2009 - 11:48 :
Докторе, г-н Баев, предполагам че сте лекар.
Сякаш ме върнахте далеч назад в 70-те године, когато бурно навлизах в пубертета и и се запознавах активно с тялото си. Май сега е момента да кажа че съм мъж на 45 г. Тогава бяха широко разпространени и активно натрапвани "некои съображения", които сега чета във вашите постове. Между други безмислици се твърдеше, че мастурбацията водела до затъпяване, ослепяване и най-различни други ужасии.
Трябва да кажа, че открих това забавление доста рано - на около 11 г. и ентусиазирано се заех с практикуването му. Единственото, което убиваше ентусиазма, бяха тези мракобесни бъртвежи за страшните последици от този срамен акт - онанизма. И най -важното: ние горките мастурбиращи, пъпчиви пубери живеехме с чувство за вина и страх, че извършваме нещо вредно, опасно и забранено. Тогава наистина бяхме плахи, неуверени и трвожни, но не заради мастурбирането, а точно заради това чувство за вина, придобито по гореописания начин.
Докторе, на мен вече не можете да ми навредите, но тук има достатъчно тийнейджъри, които нямат нужда да бъдат обърквани и комплексирани, заради това, че правят нещо абсолютно естествено, позитивно и разтоварващо.
И много ми е интересно, дали бихте се наели да коментирате къде точно е границата на пристрастяването?
Това е съществената част от темата. Всеки е виждал поне веднъж някой отчаян онанист. Обикновено изглеждат като клошари и наистина дори като наркомани. Но тук е важно да се каже, че те просто не правят и не мислят за нищо друго по цял ден. "Ръкоделието" е целият им свят.
Та връщайки се към моята скромна особа. И сега продължавам да практикувам това чудесно занимание (общо взето поне веднъж на ден). При наличие на свободно време и подходящо настроение си организирам и няколко часови "сеанси". Дали съм пристрастен? Публикувано изображение Доста често и приятелката ми се включва. Но пък както разбрахме ,поне тя не е пристрастена, та за нея съм спокоен.
Точно тук искам да кажа, че не виждам никаква, ама нито една причина да се противопоставят мастурбацията и секса с партньор. Това са две съвсем различни преживявания. Очарованието на първото е, че в тези моменти насочваш цялата си енергия и въображение само за себе си, без да се съобразяваш с някого. Всеки човек, като отявлен индивидуалист има такива нужди.
Набързо да спомена, че въпреки сериозните усилия които продължавам да правя да затъпея, да си снижа прага на сетивността, да си съсипя психиката и пр, повечето ми близки и приятели ме възприемат като умен човек, с нормален сексуален живот (даже по едно време си мислех, че съм голяма работа :biggrin: ), достатъчно надежден баща и със задоволителна професионална реализация.
Занимавам аудиторията със себе си, защото не не съм специалист в областта, а разполагам само със собствения си опит на редови практикуващ (мастурбатор).
Така че, скъпи тийнейджъри и вие мастурбатори от всички възрасти. Действайте. Ползите са повече от вредите.
Това е монолог.




Границата между "еротика" и "порнография" често е твърде субективна, като първият термин е използван в много по-положителен смисъл, докато "порнография" има по-скоро негативно значение.
Trichocephalus: За мен границата между порното и еротиката винаги си е била въпрос на осветление ....Публикувано изображение

Публикувано изображение ох, ще ме умориш от смях Публикувано изображение

Но... къде е границата? Това порнография ли е?

Публикувано изображение

А това?

Публикувано изображение

Тогава може би това?

Публикувано изображение

Или това?

Публикувано изображение

Култът към красота и съвършенство е създал всички съществуващи изкуства.



Публикувано изображение

Война на нрави, изнасилени светогледи и имагинерни решетки...

Но... къде са границите? Границите са в нас самите. В природата границите са земното притегляне, докато човешкият ум напуска орбита за да поставя нови. Нови граници. Виртуални граници.

Порнография е даскалки които ползват това което качваш да се правят на моралистки, защото им стягат ореолите. Порнография е да учиш за да работиш общ работник. Порнография е гаджето ти да скъса с теб, защото един месец си бил зает със закона и не си и звъннал по тела. Порнография е да те преследват, защото си търсиш правата. Където глупостта е образец, там разумът е безумие.

Задръжки, цензура, табута... разбиране, приемане, рационални постъпки. Къде са границите? Има ли граници?

Единствената причина човек да не е свободен е самият той.

Освободи съзнанието си и тялото ти ще го последва...




Trichocephalus: тц Публикувано изображение

am-am: Пак си помисли.
И Лина се издъни. Това е втората тема която връща думата "онанизъм" Публикувано изображение
Trichocephalus: ooo,наистина я бях забравил тази тема.... Баси.
Одъртявам Публикувано изображение
am-am: т'ва годинките не прощават Публикувано изображение

Лина: Границата ли? Там където свършва красивото, там където вече няма място за въображението, там където няма нежно докосване на сетивните ти възприятия..ето там е границата.

Trichocephalus: За мен границата между порното и еротиката винаги си е била въпрос на осветление ....Публикувано изображение

Лина: ...или просветление.... Публикувано изображение
am-am: Публикувано изображение ох, ще ме умориш от смях Публикувано изображение
DeadSmurf: Границата е там, където вече нищо не остава за въображението ;)


.....

am-am: вярно гризнах БАНана, заради един банан без пижама Публикувано изображение
както казва един глупав човек от 22 и 30 часа "трябва да се шегуваме с всичко, дори със смъртта"
всъщност, май и това не го е измислил той...

fedora: А, май вече си спомних :ph34r:
am-am: кое бре Федорке, че възбуди... любопитството ми Публикувано изображение

надявам се да ти хареса, Мармаладена фея...

Публикувано изображение

fedora:  "К'о беше туй нещо секс, бе? Май трябва да намаля работата, че 'сичко съм забрАЙла :blink:"
-------
'ми правилно са те баннали... само "разгонваш" народа :biggrin:

am-am: водата е за миене, винцето за пиене

От "Сексът в любовните романи":

DeadSmurf :
Мъхъм, и аз за туй приказвам :)
Извинявай, ама то в другите жанрове има повече секс иначе.


онуй дръпнaтото : то секса не е за четене...


знаеш ли как ми действа топлото след размразяването ми от зимната летаргия :sad:
go6o_kara: Я, по какъв случай видеото вече го няма?
Та по темата, вчера видях едно клипче в тубата което не мога да издържа да не споделя с теб.
[media]http://www.youtube.c...h?v=Mi5MAln8Wk4[/media]

Благодаря за споделеното Публикувано изображение
Иде реч за...

Публикувано изображение

Война на нрави, изнасилени светогледи и имагинерни решетки...







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вмъкване на картинка - [im]нейния адрес[/im]

:01   :02   :03   :04   :05   :06   :07   :08   :09   :10   :11   :12   :13   :14   :15   :16   :17   :18   :19   :20   :21   :22   :23   :24   :25   :26   :27   :28   :29   :30